Krvavec

Velikost prostora: od 50 do 300 oseb (samo za podjetja)
Oddaljenost od Ljubljane: 20 km
Približno vožnje iz Ljubljane: pol ure

Opis prostora: DV objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, opremljenem v planinskem stilu na višini 1600 metrov nad morjem. Z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec.

V prijetnem gorskem vzdušju hotela alpskega ambienta vam bo ves čas vašega počitnikovanja na voljo prijazno hotelsko osebje. Hotel Krvavec se nahaja na Krvavcu na nadmorski višini 1600 m. Odlična lokacija vam ponuja številne aktivnosti in lahko uživate ob pogledu na Alpe. Udeleženci se lahko razvajajo tudi v finski in infrardeči savni.

 

V poletnih mesecih se lahko odpravite na pohode in se udeležite številnih športnih in družabnih aktivnosti, kot so kegljanje, mini golf, badminton in namizni nogomet, ali pa obiščete poletni park Krvavec, kjer ponujajo številne dejavnosti. Med drugim se lahko preizkusite v hoji po gurtni, vožnji z gokarti, lokostrelstvu, prostem plezanju in v številnih drugih aktivnostih.

Za dodano vrednost pa smo tu seveda tudi z ETC Adriatic, ki Vam pripravimo team building ali druge aktivnosti, zaradi katerih boste tarča zavidanja cele gore!

Posebnosti  prostora / aktivnosti:

  • odličen prostor za večje dogodek
  • odlična športna ponudba ( Adrenalinski park, plezalna stena, …)
  • ogromen prostor za team buildinge pri hotelu
  • primerne za poslovna srečanja in poslovne piknika

Add Your Comment