10 Aktivnosti za vaš piknik

PIKNIK AKTIVNOSTI

V podjetju ETC Adriatic smo za vas pripravili izbor 10 piknik aktivnosti, ki bodo zagotovo poskrbele za zabavo in hkrati omogočile tudi tekmovalni duh med sodelavci.

Za ljubitelje borilnih veščin smo pripravili Sumo – japonski nacionalni šport, ki ga boste lahko preizkusili na balkanski način.  V penasti obleki se boste prelevili v pravilno obdarjenega borca, podali v ring in premagali nasprotnika. Če vam je ljubša hitrost, boste uživali v Top Gear-u, kjer se boste preizkusili v vožnji po dirkališču z avtomobilom na pedala. Če si želite ogrevanja za nadaljnje aktivnosti, bo prav prišel Človeški ročni nogomet – priljubljena igra, ki jo boste oživeli kar sami. Igra vključuje veliko napihljivo igrišče, ki predstavlja povečano različico namiznega nogometa. Igralci se pripnejo na drogove in s tem postanejo igralne figurice, ki brcajo žogo proti nasprotnikovi mreži. Če si želite izziva, boste uživali v igri Football Dart, kjer se poskušate z nogometnimi streli uvrstiti v najboljši del tarče. Pandi proti zajcu – 60 m, 60 sekund, pa bo preizkusila vašo spretnost in hitrost pri izmikanju žogicam paintballa. Zabaven pripomoček za vsako igro pa je tudi Zorbing, v katerem se boste skrili in se odbijali, zabijali, naletavali, divjali in borili z ostalimi tekmovalci. Poskusite igrati Body zorbing nogomet, zorb tek ali zorb sumo boj – zagotovo boste navdušeni nad doživetjem.

Pri organizaciji piknika z vašimi sodelavci boste lahko preizkusili vse omenjene aktivnosti in si tako popestrili druženje. Vse aktivnosti lahko izvajamo tudi tekmovalno, kar bo še dodatno povečalo motivacijo in navdušenje med sodelavci.

V podjetju ETC Adriatic smo pripravili 10 piknik aktivnosti s katerimi se boste vi in vaši sodelavci zabavali na vaših dogodkih, vse skupaj pa lahko tudi zapeljemo v malce bolj tekmovalno smer. V kolikor pa to ni dovolj, imamo pa za vas pripravljene tudi team building katere organiziramo v Ljubljani in po vsej Sloveniji.

PIKNIK AKTIVNOST – SUMO

Preizkusite se v japonskem nacionalnem športu sumo na balkanski način! S pomočjo naše posebne obleke se boste lahko hitro prelevili v pravilno obdarjenega borca ter se podali v ring, kjer boste poskušali premagati svojega nasprotnika. Penasta obleka bo ublažila vaše padce, vendar hkrati tudi otežila boj z nasprotnikom. Ne zamudite priložnosti za nepozabno izkušnjo!

PIKNIK AKTIVNOST : TOP GEAR

Razvili smo aktivnost, podobno slavni britanski oddaji Top Gear, kjer se gostje preizkusijo v hitrem krogu na dirkališču. Le pri nas se boste preizkusili na pedala. Z naprezanjem nog in spretnostjo rok boste vozili avtomobil po progi in poskušali doseči čim boljši čas. Moderator bo skrbel za beleženje rezultatov na magnetni tabli, tako da boste vedno obveščeni o tem, kdo je na vrhu lestvice. Hkrati pa boste s tem doživeli tudi nepozabno izkušnjo in občutek, kot da ste na pravem dirkališču.

PIKNIK AKTIVNOST: ČLOVEŠKI ROČNI NOGOMET

Želite oživiti priljubljeno igro z nekaj več adrenalina? Potem je Človeški nogomet kot nalašč za vas! Ne potrebujete veščin rokovanja z žogo, saj postanete sami igralna figura. Igra se odvija na velikem napihljivem igrišču, ki predstavlja povečano različico namiznega nogometa. Igralci se pritrdijo na drogove in postanejo človeške figure, ki brcajo žogo proti nasprotnikovi mreži. Čudovita izbira za piknik ali druga druženja na prostem, saj se lahko igra izvaja kjer koli, če je le na voljo dovolj prostora.

ČLOVEŠKI NOGOMET

OGROMNO PIKADO ALI FOOTBALL DART

Z našo igro Football Dart lahko preizkusite svoje nogometne sposobnosti na malce drugačen način. Namesto klasičnih igralnih pripomočkov, kot so puščice, uporabljamo žoge, ki jih z brco poskušate zadenjati v tarčo. Igra poteka med dvema igralcema, ki si prizadevata zbrati čim več točk. Žoge imajo posebno ‘’muckasto podlago’’, ki se po strelu prilepi na tarčo, kar igri doda dodatno dimenzijo in izziv. Igra je primerna za igralce vseh starosti in se lahko izvede na prostem ali v notranjih prostorih.

ZABAVNA PIKNIK AKTIVNOST PANDE PROTI ZAJCU – 60 M, 60 SEKUND

Prireditev vključuje vznemirljiv lov, ki ga igrajo pande in zajec. Pandam je uspelo ujeti zajca, ki je pojedel vso njihovo hrano. Da bi se zajec izognil kazni, se mora izogniti strelovom paintball pištol, ki jih izstreljujejo pande. Igra se igra na progi, ki je dolga 60 metrov. Udeleženci se lahko preizkusijo v vlogi zajca ali pand, za dobro vzdušje pa je poskrbljeno s pisanimi paintball kroglicami.

ZORBING ALI MEHURČKANJE 

Izberite svojega zorb partnerja in se pripravite na nepozabno doživetje! Vstopite v napihljiv zorb mehurček in se pripravite na divjo vožnjo, kjer se boste odbijali, zabijali, naletavali ter borili z drugimi tekmovalci. Pri nas lahko preizkusite Body zorbing nogomet, zorb tek ali zorb sumo boj in se pri tem zares zabavate. Da bi bila igra še bolj varna in zabavna, smo za vas pripravili napihljivo igrišče, ki bo poskrbelo za dodatno varnost in več prostora za vaše telovadne spretnosti.

ZABAVNI BOX

S pomočjo ogromnih boksarskih rokavic postanete pravi boksar, kot je Conor McGregor, Floyd Mayweather ali pa legendarni Muhammad Ali. Pri nas lahko doživite vznemirljiv in zabaven boksarski dvoboj, kjer je zmaga zagotovo na vaši strani. Igra poteka med dvema nasprotnikoma, ki se borita za prevlado v ringu. Uporabiti morate vse svoje boksarske spretnosti in nasprotnika čim hitreje nokavtirati. Rokavice, ki jih uporabljamo, so ogromne, kar povečuje zabavo in obenem zagotavlja gotov zadetek ter obilico smeha.

LOKOSTRELSTVO

CombaT Archery je zabavna igra, ki združuje elemente streličarstva, paintballa in strategije. Igra se med dvema ekipama, ki se borita za osvojitev nasprotnikove zastavice.  Na poligonu so postavljene ovire, za katere se igralci lahko skrivajo, da se izognejo nasprotnikovim izstrelkom. Namen igre je, da s svojo ekipo osvojite nasprotnikovo zastavico in jo ponesete nazaj do svoje baze, ne da bi vas nasprotniki zadeli z CombaT Archery puščicami.

CombaT Archery je popolna aktivnost za druženje s prijatelji ali kot del timbildinga. Zagotavlja vam adrenalin in zabavo brez bolečih modric, saj so puščice brez konice.

PIKNIK AKTIVNOST – AMERIŠKI GLADIATOR

Imate dobro ravnotežje in poznate dobro borilno taktiko, ali pa si želite le »športati« in zabavati obenem? V tem primeru je Ameriški gladiator prava igra za vas.

Adrenalinska igra v velikem napihljivem prizorišču bo iz vas potegnila prave borce. Stoječ na veliki napihljivi kocki morate s pomočjo velike penaste palice prevrniti sotekmovalca, ki stoji na svoji kocki. Brez skrbi, padec ni boleč, saj pristanete na mehki napihljivi blazini.

GOLF

Priredite svojemu dogodku izjemno popestritev z uporabo golf simulatorja. Izzovite sebe in svoje prijatelje v različnih tekmovanjih in preizkusite svoje sposobnosti na tunelu za streljanje dolgih udarcev in stezi za patanje. Lahko organiziramo tekmovanje ali pa samo svobodno igranje, odvisno od vaših želja. Zagotavljamo vam interaktivno doživetje, ki se ga bodo vsi udeleženci dolgo spominjali.

Piknik aktivnost

Piknik aktivnost

Za povpraševanje pošljite email na info@piknik-prostor.si

Dodatne ideje:
Ideje za enodnevne zimske ideje
Kaj je team building?