Ob Savinji – Menina

Na prekrasni lokaciji ob reki Savinji in lastnim jezerom v borovem gozdičku se pod Savinjskimi Alpami nahaja prelepa zelena lokacija. Piknik prostor ob Savinji se nahaja ob glavni cesti Ljubno ob Savinji – Logarska dolina. V sklopu prostora je tudi velik parkirni prostor, omogočen je dostop z avtobusi. Lokacija ima dva ločena piknik prostora.

Zgornji piknik prostor je pokrit in sprejme do 200 oseb. V samem prostoru se poleg miz s klopmi nahaja tudi kamin, odprto ognjišče, hladilnik, šank, voda ter WC. Nad prostorom pa se raztezajo košate krošnje orehovih dreves, ki nudijo prijetno senco v vročih poletnih dneh.

Spodnji piknik prostor je namenjen manjšim skupinam ljubiteljev piknikov v neokrnjeni naravi ob reki Savinji. V tem delu stoji stara žaga, venecijanka na vodni pogon. Prostor je pokrit in poleg kamina nudi tudi hladilnik. Nahaja se pod krošnjami prečudovitih dreves iglavcev, smreke in bora. Sprejme do 40 oseb.

Na lokaciji piknik prostor ob Savinji sta igrišči za odbojko in mali nogomet ter otroško igrišče z gugalnico in ruskim keglanjem.

OPIS PROSTORA: 

Velikost prostora: do 250 oseb
Kapaciteta pokritega prostora: do 250 oseb
Naj termin za vaš dogodek: od maja do oktobra

Posebnosti pri dostopu: lokacija je dostopna z avtobusom
Oddaljenost od Ljubljane: 70  km (približno dobra ura vožnje)
Oddaljenost od Maribora: 95 km (približno uro in 15 min vožnje)

Za lokacijo Ljubljana priporočamo naslednje ETC Adriatic aktivnosti:

Posebnosti  prostora / aktivnosti:

  • možnost postavitve šotorov
  • Odlična lokacija za piknik
  • Na pol poti med Ljubljano in Mariborom
  • raftanje na Savinji
  • odlična lokacija za team building programe

Galerija piknik prostora ob Savinji: