Food Market

Team building kuhanje je primerno, če želite, da se zaposleni naučijo upravljati z osebnimi financami, zdravo prehranjevati in biti v top formi. Poleg tega pa je razvoj “ne poslovnih” kompetenc zaposlenih, kulinarika in vse povezano s hrano ter pijačo vedno »in«. Kuhanje se v kombinaciji s team buildingom izkaže kot idealna kombinacija, ki je zabavana, hkrati pa zasleduje določene organizacijske cilje.

Food market je zabavni, edinstveni kulinarični “team building kuhanje” izziv. Naš ‘fast food’ izziv spodbuja ekipe, da si ustvarijo svoj kiosk»skuhajo« ponudbo ter seveda kulinarične umetnije tudi aranžirajo za prodajoFood market je trenutno eden izmed najbolj priljubljenih izzivov, ki ustvarja kreativnost na več področjih.

Iz lesa in kartona je potrebno sestaviti in okrasiti stojnico, iz različnih sestavin je potrebno ustvariti kulinarično umetnijo, vse skupaj pa je potrebno zapakirati v zgodbo, ki bo izdelek prodajala naprej. Da pa poskrbimo za dodatno vzpodbudo pa lahko tekmovalci z dobrimi zamislmi pridobijo dodatna sredstva, s katerimi v naši trgovini kupijo več sestavin in materialov, ki bo njihove izdelke dvignilo nad ostale.

Gre za dinamičen team building pri katerem sta komunikacija in koordinacijaekipe izredno pomembni. Ustvarjalnost, ki jo udeleženci razvijajo skozi celoten proces se na koncu pokaže v končnem produktu. Krepi se občutek medsebojne odvisnost in zaupanje, ki sta ključnega pomena za dosego skupnega cilja.

Na kratko o programu Food market – team building kuhanje :

  • Lokacija? Lahko se ga izvaja preko celega leta, na prostem ali v konferenčni dvorani. Edini pogoj za izvedbo team buildinga je elektrika
  • Komu? Team building je narejen tako, da poskuša zajeti različne profile oseb in znanj, priporočamo za konference, seminarje, incentive izlete, decembrske zabave in poletne piknike
  • Koliko časa? Traja do dve uri in pol
  • Najboljša kulinarična team building izkušnja
  • Izbira med več temami kulinarike in stojnic