Puppet Show

Puppet show je zanimiv in atraktiven team building, primeren za vse tiste ekipe, ki si želite kreativnega, gledališkega izziva, kateremu dodamo malo improvizacije in sodelovanja.

Biti lutkar je na prvi pogled lahko, vendar ko se sam preizkusiš v tej vlogi ugotoviš, da je to daleč od enostavnega. Igrati eno lutko je umetnost, ko pa to dela osem oseb zna biti pa prav zabavno. Naloga vsake ekipe bo narediti vsaj štiri metre visokega  lutko. Pri premikanju in igranju bo potrebna koordinacija celotne ekipa, nekdo bo moral poskrbeti za odpiranje ust, rok, nog in seveda celotnega telesa. Vsaka ekipa bo imel svoj izziv, kakšno lutko mora narediti, toda na koncu bomo vse lutke zaigrale v čisto pravem showu.

Kako poteka:
Udeležence bomo razdelili v skupine po osem, vsaka skupina na začetku dobi material, iz katerega mora sestaviti lutko, ki ima dve roki, nogi, trup in glavo. Svojemu liku morajo udeleženci dodati še karakter. Na koncu iz kratkih dialogov sestavimo show.

Zakaj:
Zabaven in ustvarjalen team building, ki spodbuja domišljijo in koordinacijo. Skozi skupno načrtovanje in postavitvijo cilja udeleženci razvijajo kompetence na področju medsebojne komunikacije. Ključnega pomena so pogajalske sposobnosti, sodelovanje in vzpostavljanje zaupanja med člani ekipe. Preverite tudi ostale programe

Na kratko o programu Puppet show:

  • Lokacija?  zaprt prostor, zunaj na prostem
  • Komu? program ni zahteven in je namenjen vsem generacijam
  • Za koliko oseb? Od 20 do 200
  • Koliko časa? Traja do dve ure in pol
  • del programa lahko prilagodimo glede na kulturo podjetja